• خانه
  • اخبار

بیانیه مطبوعاتی: مدارس شهر اوتیکا برای روز پیژامه در حمایت از خواب در صلح اسمانی متحد می شوند

مدارس شهر اوتیکا برای روز پیژامه در حمایت از خواب در صلح اسمانی متحد می شوند

منطقه مدرسه شهر اوتیکا مفتخر است که مشارکت گسترده منطقه خود را در یک ابتکار دلگرم کننده برای حمایت از فصل اوتیکا سازمان غیر انتفاعی ملی، خواب در صلح اسمانی اعلام کند. در 21 نوامبر 2023، دانش اموزان، استادان و کارکنان از سراسر منطقه برای یک رویداد ویژه "روز پیژامه" گرد هم می ایند و تعهد خواب در صلح اسمانی را به شعار خود "هیچ کودکی در شهر ما روی زمین نمی خوابد" نشان می دهد.

فصل اوتیکا خواب در صلح اسمانی در اواخر سال 2021 اغاز شد و داوطلب است. خواب در صلح اسمانی میزبان رویدادهای "ساخت" است و از زمان اغاز انها تیم انها 1200 تختخواب و تخت تک نفره را با دست ساخته است. خواب در صلح اسمانی داوطلبان تحویل را بسیج می کند تا تخت های خود را به کودکان در جامعه محلی ما برسند. هر کودکی سزاوار یک مکان امن و راحت برای دراز کشیدن سر خود در شب است.  با حمایت تزلزل ناپذیر جامعه ما، فصل اوتیکا از خواب در صلح اسمانی (SHP) تلاش می کند تا اطمینان حاصل شود که هیچ کودکی بر روی زمین نمی خوابد، زیرا هر کودک سزاوار یک تخت خود است. "

او افزود: "ما امیدواریم که همه شما از روز خود در پیژامه لذت ببرید، زیرا می دانید که حمایت شما ما را به اطمینان از اینکه هر کودک می تواند در یک تخت امن و دنج خواب ببیند، نزدیک تر می کند."

شرکت کنندگان در رویداد روز پیژامه تشویق می شوند که پیژامه مورد علاقه خود را به مدرسه بپوشند، احساس وحدت را تقویت کنند و اگاهی را برای ماموریت خواب در صلح اسمانی افزایش دهند. خواب در صلح اسمانی معتقد است که هر کودک سزاوار یک خواب خوب شبانه و یک مکان برای تماس با خود است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد فصل Utica از خواب در صلح اسمانی، لطفا مراجعه کنید: shpbeds.org/chapter/ny-utica/. خواب در صلح اسمانی یک سازمان غیر انتفاعی است که به ارائه تخت های امن و راحت برای کودکان نیازمند اختصاص داده شده است. این سازمان بر این باور است که هیچ کودکی نباید روی زمین بخوابد، به تلاش های داوطلبانه و کمک های مالی برای تحویل تخت به خانواده هایی که با مشکلات اقتصادی مواجه هستند، متکی است.